skip to Main Content
Menu

Den 25.-30. maj 2025

Retræte i Andalusien, Spanien
”Hjertes Rose”

Den 25.-30. maj 2025

Vær med på en magisk og healende retræte på refugiet ”Garden of Lemons”. Fredfyldt og eksotisk beliggende midt i citronlunden i Sydspanien, syd for Granada og ved foden af bjergkæden Sierra Nevada.

Det er med største taknemmelighed, at du inviteres med til Den Paradisiske Have ”Garden of Lemons” i maj måned. De mange rosenknopper vågner op til fornyet liv, og med den spanske sols varme og gavmildhed begynder de mange roser at åbne sig, sprede deres skønhed og aromatiske dufte. Derfor er retrætens tema ”Hjertes Rose”.
Glæd dig til ”Hjertes Rose” med udgangst punkt i ”Garden of Lemons”. Spirituel indsigt, meditationer, vandringer, naturen, kultur, refleksioner og gourmet måltider op i en højere enhed.

Du åbner dig for en stille fredfyldt væren og livsglæden. Du nærer din iboende spiritualitet, intuition og hjertes visdom. Skønhed, nydelse, selvomsorg og naturens healende energier er i højsæde på denne retræte. Du rejser hjem med kufferten fyldt af taknemmelighed, fornyet energi og åndelig næring til udfoldelse af dit hjertes rose.

Du vil nyde:

Et afvekslende program, der indeholder væren, vandring, inspiration og filosofiske oplæg. Retrætens tema er ”Hjertes Rose” og således inspireres vi også af fortidens vise kvinder: Birgitta af Vadstena, Klara af Assisi med flere, som har mediteret på rosens fine, lette og åndelige kvaliteter.

Der vil være dybe guidede meditationer, som forløser og nærer din sjæls essens. Sanselige meditationer, hvor du forbinder dig med rosens energi, der svinger med en meget høj frekvens, der nærer dig på dybeste åndelige plan.

Opholdet er:

  • Meditation og healing
  • Forbind dig med dit hjerte
  • ”Rosens magi” og blomsternes sprog
  • Spirituelle redskaber til indsigt og selvhealing
  • Inspiration om livshjulet
  • Bevægelse – stillevandringer

Opholdet er også dejlige vandringer i naturens healende univers.

1: 1 Massage eller healing kan tilkøbes.

Kjære Ann.

Takk for en fantastisk tur, og takk til deg som alltid tar så godt vare på oss alle sammen. Merker at minnene og opplevelsene er med meg videre etter disse dagene. Ordene: renselse og ny start, har vist seg for meg både i drømmene og i symbolene som ble synlige i løpet av uka………spennende. Å være sammen med alle disse hyggelige danske damene har også fylt meg opp med positiv energi. Og, selvfølgelig den nydelige hagen og den deilige maten. Jeg føler meg så heldig, og er så takknemlig for at jeg kan være med på reisene du arrangerer.

Kæreste Ann ❤️

Tak for en vidunderlig tur til det mest overskønne sted, jeg har været i lang tid. Rejsen gjorde mig godt både i krop og sjæl – og den ro, der var i turens sammensætning, skal du have ros for – der var tid til både fysisk aktivitet samt ro og fordybelse. 👣 🙏

– Netop den veksling skal jeg lære at implementere i min hverdag, for det gjorde mig godt. TAK🥰

Der er også en kæmpe tak til Ingo og Henrik for deres dejlige, kærlige måde at være på og at drive stedet på. Deres omsorg for alt omkring dem gjorde, at jeg følte mig hjemme og meget velkommen – som at blive favnet af noget større. En vidunderlig tur, som jeg vil bevare i mig og et sted jeg kommer tilbage til.

Ann har en fantastisk evne til at skabe en atmosfære og finde smukke steder, der nærer både krop og sjæl. Opholdet på Garden of Lemons var livgivende på mange fronter – godt orkestreret af Anns indsigt, nærvær og respektfulde måde at være sammen med os på.

Naturen har sit eget sprog

”Garden of Lemons” er en stor kærlig invitation til at nyde naturen, der beriger og healer dig med sine opstandelseskræfter. Du vil nyde de mange appelsintræer i citruslunden. Glæd dig til synet af de plukkemodne orange appelsiner og gule citroner. At nyde synet af de mange avocadoer, du finder i avocado-lunden.

Køkkenhaven bugner med salater og krydderurter i alle grønne kraftfulde nuancer.

Maj luften er fyldt af magi og solen skinner som oftest fra en skyfri himmel. Naturen vågner op til nyt liv og udbreder sin grønne frodige kærlighedens kappe. Vi vækkes af naturens healende univers, næres af guddommelige måltider og åndelig næring.

Sidst men ikke mindst, vil du nyde duften fra de mange blomster og roser. En nærmest bedøvende duft, som spanierne kalder med det arabiske ord Azahar. Du sanser hvor opløftet og glædesfyldt du bliver – og nyder i fulde drag de skønneste farver og rosens sarte og healende dufte.

Hjertelig velkommen med til ”Hjertes Rose”.

Glæd dig til:

  • Smuk vandring i Citronlunden, der er et ‘glimt’ af Paradisets Have.
  • Skøn vandring i Lecrín-dalen, som er kendt for sine smukke landskaber og grønne omgivelser. Vi går mellem frugthaver, olivenlunde og terrasserede marker. Bjergene i baggrunden skaber en imponerende baggrund.
  • Unik vandring til de mauriske landsbyer i Alpujarras-bjergene

Hvis du har lyst til at deltage i flodvandringen, arrangeres denne mod et mindre tillæg.

Et glimt af ”Paradisets Have”

Du træder ind i en kærlig ramme ”Garden of Lemons”, der mest af alt minder om ”Paradisets Have”, som du lader dig nære af skønheden, den dybe ro, nyder stillevandring i haven og lader dig opløfte og glædes af naturens rigdom, citronlunden, orangeriet og poolen i haven.

Du har helpension.

Måltiderne nydes udenfor eller i orangeriet. Måltider er frembragt med kærlighed og af de fineste råvarer. Hvert et måltid er en gave, en sanseoplevelse, ren forkælelse og nydelse. Du vil nyde de smukke farver, duftene, smagsoplevelserne, de forskellige teksturer, glædes over naturens frugtbarhed og sanse den kærlighed, med hvilken måltiderne er frembragt. Det er guddommelige måltider, som Henrik kreerer.

Hjertelig velkommen med til ”Hjertes Rose”.

Prisen:

Tager udgangspunkt i delt twin værelse på det skønne lille hotel Naranjos.
Hotellet ligger 800 m fra ‘Garden og Lemons’.
Ann Bjerre er medlem af Rejsegarantifonden nummer 1912.
Bemærk, at inklusiv i prisen er næsen alt, herunder også flytransport til og fra Danmark.

Tilvalg:

  • Eneværelse på Hotellet kr. 1.200,-
  • Delt twin værelse på Garden of Lemons kr. 1.200, per person.
  • Eneværelse på Garden of Lemons kr. 2.400,- per person.

Prisen er inklusiv

  • Fly fra/til Københavns Lufthavn til Malaga
  • Transport i Spanien
  • Overnatning i delt twin værelse på hotel Naranjos
  • Morgenmad alle dage (på det valgte overnatningssted)
  • Frokost på ankomstdagen
  • Frokoster ** og middage på Garden of Lemons
  • Eftermiddagskaffe/te
  • Undervisning, meditationer, indsigt ifølge program
  • De tre vandringer, som beskrevet ovenfor

Egne udgifter

  • Egne drikkevarer på refugiet – du kan tilkøbe, vin, sodavand, drikke
  • Hvis der kommer ekstra vandreture betales der for denne
  • Rejseforsikring
  • Tilkøb af massage 50 euro

Pris

Kr. 12.800-.
Depositum kr. 3.900,-

Hvis du ønsker tilvalg, da anfør dette i noten.

Fly

Afrejse fra København Lufthavn, den 25. maj kl. 06.55.
Ankomst i København, den 30. maj kl. 14:20.
Vi flyver med SAS

Ved tilmelding modtager du rejsefaktura, pakkeliste og information om retrætens indhold. Retrætens detaljerede program modtager du ca. 3 uger før afrejse, sammen med flybilletterne.

Ved tilmelding anføres navn som på dit pas.

Ann Bjerre er medlem af REJSEGARANTIFONDEN NR. 1912

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top